top of page

Mediterraans Moordrecht winnaar cultuurprijs Zuidplas 2022De organisatie van Mediterraans Moordrecht hebben in 200 de cultuurprijs van de gemeente Zuidplas gewonnen. Voor de 7e editie van de Cultuurprijs 2022 waren maar liefst 56 namen van kandidaten/organisaties aangemeld bij de Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas. De jury heeft hieruit 3 genomineerden gekozen.


Bovenmolen als onderdeel van Molenviergang Rottemeren (Zevenhuizen)

Mediterraans Moordrecht (Moordrecht)

Fabia Dance Center (Nieuwerkerk aan den IJssel)

De jury van de Cultuurprijs gemeente Zuidplas is een onafhankelijke werkgroep, samengesteld door Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas. De jury bestaat uit: Dick van der Poort (juryvoorzitter), Marjan Sijbrandij, Ghislain Bellefroid, Peter Schilthuizen en Piet Smal.


Cultuurwethouder Frans Klovert mocht de prijs bekend maken en dat werd de organisatie van Mediterraans Moordrecht. Deze organisatie heeft al 2 zomers het dorp aan de IJssel weten om te toveren met allerlei mediterraanse activiteiten tot een dorpje aan de Middellandse zee.


De cultuurprijs is een beeldje welke als aandenken gehouden mag worden en de winnaar mag 850 euro toekennen aan een cultureel doel naar keuze binnen de gemeente Zuidplas.


Bron: Gouwe Ijssel Nieuws


Comments


Terug naar
bottom of page