top of page

Dorpshuis Swanla heeft een mooie foyer en een gezellige Pub waar je volop kan genieten van lekkere hapjes en drankjes. De Foyer en de Pub zijn iedere dag beschikbaar. Vraag de beheerder.

Ontdek hier welke mogelijkheden Dorpshuis Swanla allemaal voor jou en je vrienden biedt.

DE

PUB

De pub van Dorpshuis Swanla wordt dagelijks gebruikt door verschillende gebruikers voor een activiteit, bijeenkomst of een vergadering.

 

De pub is 12 bij 9 meter en heeft een warme en gezellige sfeer. De vele ramen zorgen voor voldoende licht en zicht naar buiten. De pub kan mede door zijn audiovisuele voorzieningen voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. Een bijeenkomst, een etentje, cursus of een vergadering. In de pub van Swanla kan het allemaal. 

De pub huren kan. Ga voor meer informatie naar 

Swanla pub 1.jpg
856fa205-a456-4ffc-9dbf-953615586058.jfif

DE

FOYER

De foyer heeft een grote bar om relaxed aan te leunen en een aantal gezellige nisjes om heerlijk te borrelen met vrienden. De foyer is 15 bij 9 meter groot en is nog uit te breiden met de Catgeszaal.

 

Tevens ontvangen wij ook onze theatergasten in de foyer. Kom dus gezellig een keertje borrelen of eten voor de show.

 

DE

CATGESZAAL

Hoewel de Pub gebruikt wordt als vergaderzaal is de catgeszaal hier tevens uitermate geschikt voor. De Catgeszaal biedt voldoende ruimte en licht om efficiënt te kunnen overleggen. Daarnaast is de Catgeszaal op te delen in twee kleinere ruimtes.

 

Overigens wordt de Catgeszaal, net als de andere ruimtes, op vele manieren gebruikt. Zo is de Catgeszaal ook ideaal voor het maken van muziek en dient hij tevens als kleedruimte voor het theater.

Swanla Catgeszaal 1.jpg
096d487c-e056-470c-9d30-d0e893dcd990.jfif

DE

THEATERZAAL

De Theaterzaal van Dorpshuis Swanla is de grootste zaal en uitstekend geschikt voor diverse evenementen. Door de modulaire wanden en de verrijdbare tribune kun je de zaal zo groot en zo klein maken als je wilt.

 

Daarnaast heeft de Theaterzaal een eigen ingang, waarmee je gasten direct kunt ontvangen en bovendien heeft de Theaterzaal een eigen bar.

 

De Theaterzaal beschikt over een uitgebreide geluids- en verlichtingsinstallatie en vele technische snufjes om van elke voorstelling, concert of evenement een gegarandeerd succes te maken.

Meer weten over de grootste zaal van Dorpshuis Swanla? 

DE KEUKEN & ARRANGEMENTEN

Uit de keuken van Dorpshuis Swanla worden de heerlijkste gerechten en hapjes geserveerd. De keuken van Swanla beschikt namelijk over dezelfde faciliteiten als elke professionele keuken.

 

Naast de vaste menukaart kunnen wij natuurlijk elk gewenst arrangement voor je samenstellen.

Theaterzaal

FEESTEN, VERGADEREN, ETEN, BORRELEN. BIJ SWANLA KAN HET ALLEMAAL! 

bottom of page