05

OOK IN SWANLA

Naast een "thuis" voor verenigingen huurt een aantal (maatschappelijke) instellingen op vaste basis een ruimte in Dorpshuis Swanla. Naast sport en cultuur vind je onder het dak van Dorpshuis Swanla onder andere ook een kinderdagverblijf, een BSO en een dierenkliniek.

Zelf een ruimte huren voor vast gebruik? Dat kan.

LIONSCLUB ZEVENHUIZEN

Onder het motto 'WE SERVE' haalt Lionsclub Zevenhuizen geld op om goede doelen te ondersteunen. De leden uit de gemeente Zuidplas vergaderen wekelijks in Swanla en halen geld op door fundraising activiteiten en projecten te organiseren voor jong en oud!

Denk dan aan een hardloop (prestatie) wedstrijd door het Rottermerengebied, een klassieke rally over smalle wegen door het Groene Hart, een sfeervoldiner, een Geraniummarkt of een praktische fietsenstalling.

Meer weten over de Lions? Of zelf een vergaderzaal huren? Klik hier!

IJSSELKIDS

KINDERDAGVERBLIJF

HET KWARTELNEST

Aandacht en zorg voor uw kind
Het kinderdagverblijf bij IJsselkids is er voor kinderen vanaf zes weken tot het moment dat ze naar de basisschool gaan. Of ze nu 14 weken oud zijn, of bijna 4. Met veel aandacht zorgen wij voor uw kind en stimuleren de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Zoals leren lopen en praten, zindelijk worden, mensen herkennen en samenspelen.

IJSSELKIDS

BUITENSCHOOLSE OPVANG

HET KWARTELNEST

Uitdagende en wisselende activiteiten
De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar. En staat voor vrije tijd en plezier. Samen met uw kind geven we buiten schooltijd invulling aan leuke maar ook leerzame, vrije tijd. Onze activiteiten en het speelgoed zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek of creatieve activiteiten wisselen elkaar af. En als uw kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed! In de vakanties hebben wij een supergaaf vakantieprogramma. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

R.K. GEMEENSCHAP

MOERKAPELLE-

ZEVENHUIZEN

Elke drie weken is er op zondag om 10.15 een RK-viering in Dorpshuis Swanla. Deze gemeenschap vallen onder de geloofsgemeenschap Sint Victor, te Waddinxveen.

 

Deze ruim 240 parochianen, met een vaste kern van 10 vrijwilligers, vormen samen R.K. Geloofsgemeenschap Moerkapelle - Zevenhuizen.

Meer weten over deze gemeenschap? Ga naar de website.

LIONSCLUB ZEVENHUIZEN

Onder het motto 'WE SERVE' haalt Lionsclub Zevenhuizen geld op om goede doelen te ondersteunen. De leden uit de gemeente Zuidplas vergaderen wekelijks in Swanla en halen geld op door fundraisingactiviteiten en projecten te organiseren voor jong en oud!

Denk dan aan een hardloop(prestatie)wedstrijd door het Rottemerengebied, een klassieke rally over smalle wegen door het Groene Hart, een sfeervol diner, een Geraniummarkt of een praktische fietsenstalling.

Meer weten over de Lions? Of zelf een vergaderzaal huren? Klik hier!

ABC GEMEENTE ZUIDPLAS

Als je nieuwsgierig bent naar hoe een (kerk)dienst eruit ziet, maar tegelijkertijd niet goed weet wat je kunt verwachten, hoe je je moet gedragen of wat het christelijk geloof überhaupt inhoudt, dan zijn onze diensten ideaal voor jou: in een kleine setting (een gemiddelde dienst wordt door circa 40 mensen bezocht) houden wij iedere zondag een dienst van circa anderhalf uur in Dorpshuis Swanla. 

DIERENARTS-

PRAKTIJK M.P. HOGENDOORN

Met een volwaardige praktijk biedt Dorpshuis Swanla voor Zevenhuizen een volledige dierenkliniek. De praktijk heeft een aantal zeer ervaren artsen die uitstekende zorg bieden.

De praktijk is dag en nacht (spoedgevallen) bereikbaar. Het open spreekuur is op maandag tot en met vrijdag van 15.00 - 16.00 uur.

WILT U OOK EEN VASTE RUIMTE HUREN? NEEM DAN CONTACT OP!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.