top of page

Ontdek hier alle verenigingen die onderdak vinden bij Dorpshuis Swanla. Want bij Dorpshuis Swanla kan je volop sporten, van volleybal tot aan karate.

Heb je zelf een sportzaal nodig voor permanent gebruik of een eenmalig toernooitje? Huur dan een sportzaal bij Swanla.

ZVH Volleybal

ZVH wil méér zijn dan een dorpsvereniging. Wij streven naar een vereniging waar sportiviteit, betrokkenheid, gezelligheid en ambitie samengaan. Een vereniging waar voor élk lid een passende plek is. Een vereniging waar je ambitie mag hebben om hogerop te komen, maar ook terecht kunt om gezellig één keer per week te volleyballen. Een vereniging waar leden niet alleen wat komen halen, maar ook wat komen brengen. Een vereniging waarvoor leden bereid zijn zich in te zetten. Een vereniging waar leden andere teams komen aanmoedigen. Een vereniging waarin niet alleen met trots wordt teruggekeken, maar vooral met visie en enthousiasme vooruit wordt gekeken. Een vereniging waarvan je graag deel wilt uitmaken. Kortom, een vereniging als ZVH!

TIMMERS SPORT

Timmers Sport is in 1974 gestart in het dorpshuis Swanla, eerst alleen met judo en daarna is Timmers Sport verder gegroeid met TangSooDo, Aerobic, Spinning, Zumba, Fitness en de laatst gestarte activiteit is KarateKids. In de loop van de tijd is de sportschool een instituut geworden, waar menig sporter een prettige omgeving heeft gevonden om zijn of haar sport met veel plezier te beoefenen.

Meer weten of een proefles volgen bij Timmers Sport? Bezoek de website.

BADMINTON
VERENIGING

ZEVENHUIZEN

Badmintonvereniging Zevenhuizen speelt in de grote sportzaal van Swanla op maandagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. Gedurende de speeltijd worden onderling de krachten gemeten met steeds wisselende partners en tegenstanders. Iedereen speelt in een ontspannen sfeer met elkaar.

Zelf eens een potje meedoen?

GOJU-KAI
KARATE

Goju Ryu Karate-do is één van de vier karatestijlen die wereldwijd worden erkend. Goju Ryu Karate-do heeft de intentie een methode (do) te zijn welke een harmonieuze ontwikkeling van lichaam en geest beoogt en bovendien aanzet om moed, discipline, zelfbeheersing, zelfvertrouwen, controle en doorzettingsvermogen te cultiveren. 

Ontdekken wat deze sport met jou doet?

TRIMSPORT
VERENIGING OSS "BE FIT"

Heren vanaf 20 jaar kunnen op de dinsdagavond in Dorpshuis Swanla deelnemen aan de trimsportlessen, waarna naast het activeren van de arm-, been-, buik- en bilspieren tijd is voor plezier tijdens het op recreatief niveau volleyballen.

Kijk voor meer informatie op de website?

OSS be fit.jpg

BRIDGECLUB ZEVENHUIZEN

Bridgeclub Zevenhuizen is 12 september 1974 opgericht. Er wordt elke dinsdagavond gespeeld in Dorpshuis Swanla.

 

Het speelseizoen wordt geopend in augustus met een aantal avonden “vrij spelen”. Hierna volgen de paren- en viertallencompetities. Het seizoen wordt afgesloten in juni, eveneens met een aantal avonden “vrij spelen”.

Potje mee spelen? Kijk op de website.

KOM EENS KIJKEN OF HUUR ZELF EEN SPORTZAAL. HET KAN ALLEMAAL. 

bottom of page