top of page

za 16 okt

|

Theater Swanla

Rock4 - Back To Basic

In Back To Basic, het nieuwe programma van Rock4, draait alles om pure zang in combinatie met vocale acrobatiek. Een intiem a capella concert met nummers van Pink Floyd, Rag’n’Bone Man, Sting en vele anderen. Al tien theatershows lang verleggen de zangers van Rock4 hun eigen grenzen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rock4 - Back To Basic
Rock4 - Back To Basic

Time & Location

16 okt 2021, 20:15

Theater Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen, Nederland

About the Event

Al tien theatershows lang verleggen de zangers van Rock4 hun eigen grenzen en de grenzen van de vocale muziek. Internationaal worden ze niet alleen geroemd om hun geweldige zang, maar ook om het opzoeken van het experiment en hun niet aflatende drang te vernieuwen. Met grote shows touren ze door Europa, waar ze steeds weer nieuw publiek veroveren.

Na al die jaren is het voor Rock4 tijd om een keer terug te keren naar de beginperiode, waarin het voor de groep alleen maar draaide om zingen in combinatie met vocale acrobatiek. Deze keer dus geen grote lichtshow of spectaculair podium, maar een intiem concert met pure zang als middelpunt.

Met nummers van Pink Floyd, Faithless, Rag’n’Bone Man, Sting en vele anderen zal Rock4 ontroeren en inspireren. En natuurlijk ontbreekt de humor niet en zal het publiek meer dan ooit betrokken worden bij het concert.

Vier mannen en hun stemmen. Back To Basic, een indrukwekkende zangervaring.

Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers de heldere klassieke tenor, Phillip Schröter de nieuwe bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep.

Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette. 

Share This Event

bottom of page