The best of Mat’s Magic IllusionsWoensdag 30 december 2020

Aanvang: 15:30 uur

Genre: Illusie

Kaarten € 12,50 KIDS ONLY reserveren ( t/m 17 jaar)


Laat je tijdens de kerstvakantie betoveren door de spectaculaire en adembenemende kinder- en jongerenshow (6+) ‘The best of Mat’s Magic Illusions’. Tijdens deze show zal Mat’s Magic, geassisteerd door zijn prachtige assistentes, zijn allerbeste illusies en goocheltrucs laten zien die hij de afgelopen jaren heeft verzameld. Geniet van de meest spectaculaire verdwijningen, verschijningen, verwisselingen, zweefacts en nog vele andere illusies!


De show van het jaar!

Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Gouda, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Hij was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. De afgelopen jaren was hij in diverse theaters te zien met zijn spectaculaire illusieshows.


Op 30 december 2020 keert Mat’s Magic Illusions terug naar zijn eigen woonomgeving. Met zijn speciale programma ‘The best of Mat’s Magic Illusions’ zal hij de jeugd betoveren. Van begin tot eind zal het publiek worden vermaakt met gaafste en meest onbegrijpelijke acts. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maakt deze show tot het leukste en meest spectaculaire uitje van de kerstvakantie in de omgeving Zuidplas!


CORONAPROOF

Wegens de huidige coronamaatregelen zijn enkel kinderen en jongeren (t/m 17 jaar) toegestaan in de theaterzaal. Er is voor maximaal 24 volwassen begeleiders een plek in de pub-zaal beschikbaar om te wachten en mee te kijken via een livestreamverbinding (voorwaarde: u begeleidt minimaal 4 kinderen en komt zonder andere volwassen begeleiders). De show zal ruim één uur duren en heeft geen pauze. Voor- en achteraf de voorstelling zal de bar geopend zijn voor drankjes en snacks.


Kaarten € 12,50 KIDS ONLY reserveren ( t/m 17 jaar)Terug naar