Start Repair Cafe in Swanla


Op woensdag 3 juni gaat SAZ Repair Café Zuidplas na versoepeling van de corona-maatregelen van start in de nieuwe locatie Dorpshuis Swanla. Van 9:30 tot 12:00 bent u daar voortaan elke 1e en 3e woensdagochtend van de maand welkom met uw defecte apparaat. Onze vrijwilligers kijken of het lukt om het apparaat te repareren. Het afgelopen jaar lukte dat bij 60%; dus grote kans dat u met een weer werkend apparaat naar huis gaat. Dan is het fijn als u een bijdrage doet in onze fooienpot. En dat alles onder het motto: Weggooien, mooi niet !

Terug naar

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.