BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Bjorn van der Leeuw - "Kunst en Marktwaarde"

 

Woensdag 8 april 2020

Aanvang: 20:00 uur

Genre: Kunstlezing SBKZ

Kaarten: € 10,- ( aan de zaal)

 

Er gaan miljoenen om in de kunstwereld! Verzamelaars op veilingen gaan regelmatig door tot getallen met 6 nullen om een zeer begeerd werk in bezit te krijgen. Belangrijke kunstwerken belanden zo in particuliere collecties over de hele wereld, als jachttrofeeën. Intussen zien de musea dit met lede ogen aan... Maar hoe komt het toch dat er voor verf op doek zo ontzettend veel geld wordt betaald? Hoe zit dat met waarde en kunst? En wie zijn er zo gek om er miljoenen aan uit te geven? Wat zijn hun beweegredenen? Wat is er de moeite waard, en waarom? U leert het bij de lezing Kunst en Marktwaarde.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar