BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Swanla gaat uit zijn dak met ABBA

‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’: geen enkele ABBA-tophit werd overgeslagen afgelopen zaterdag in theater Swanla. Ook de echte ABBA-fans werden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.  De volle zaal van het theater werd teruggevoerd naar de seventies waar geluisterd, meezongen en ook menigeen ouderwets uit z’n dak ging. Ook waren er diverse mensen die zich voor dit concert in ABBA kleding verkleed hadden.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar