BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Performer Stefano Keizers in theater Swanla

 

Hoe hij vertelt, beweegt en maniakaal danst op de muziek, Keizers bewijst een echte performer te zijn tijdens zijn voorstelling 'Sorry Baby' in theater Swanla afgelopen weekend.
Op het podium staat een decor met veel wit; een harig vierkant tapijt, omringd door een laag wit tuinhekje en en hoogslaper zonder matras. Het roept associaties op met een psychiatrische kliniek. Stefano Keizers zelf heeft een witte bodysuit aan en doet aan het begin van de voorstelling een dansje van maar liefst 9 minuten waarbij het publiek zich afvraagt waar dat naartoe gaat leiden. Daarna sjokt hij heen en weer als een tijger in zijn kooi, pratend over de verschrikkingen van de cabaretpraktijk en de dommigheid van entertainment, hij had het liefst de hele reeks voorstellingen geannuleerd maar de zakelijke kant van het verhaal maakte hem dat heel erg moeilijk. En dus kijken we naar een artiest die gevangen zit in zijn tournee, en met frisse tegenzin alleen onderdelen die hij niet heeft kunnen schrappen uitvoert, namelijk de liedjes en dansjes waar al auteursrecht over is betaald. Linksboven hangt een bordje: ‘Deze voorstelling duurt nog negentig minuten', het aantal minuten die nodig zijn voor een avondvullend programma tot deze om zijn en hij weer even vrij is van de ellende. De voorstelling  is ongemakkelijk, licht treurig en zwaar verwarrend, het publiek wacht op grappen die niet komen. Het is in ieder geval erg anders dan een “normale' voorstelling en de meeste mensen uit het publiek kunnen dit wel waarderen. Zelfs na de voorstelling hangt het merendeel van het publiek nog aan zijn lippen in de foyer van het theater.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar