BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Laroussi lacht door de pijn heen

 

Afgelopen zaterdag bracht cabaretiere Mouna Laroussi de voorstelling 'Schijtziek' in theater Swanla in Zevenhuizen. Drie jaar leed Laroussi aan een ernstige darmziekte die haar sociale leven een tijd lang onmogelijk maakte. Het verhaal van haar ziekte vormde de rode draad in de  voorstelling over de multiculturele samenleving en dan in het bijzonder de verbinding enerzijds en het onbegrip anderzijds tussen Nederlanders en Marokkanen. Door middel van humor, dans en mime zette Laroussi een voorstelling neer waar wisselende gevoelens de revue passeren zoals angst, humor en stress maar uiteindelijk energiek en swingend op het lied 'Samen zijn' van Willeke Alberti waarmee Laroussi de boodschap over wil brengen dat mensen in de samenleving sterker zijn als ze meer verbonden willen zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar