Nieuwe mensen ontmoeten in Swanla

 

Vrijdag 19 juni 2020

Aanvang: 20:00 uur (zaal open om 19:30)

Genre: Leer je dorpsgenoten kennen.

Toegang: Gratis aanmelden

 

Leer je dorpsgenoten beter kennen door het raadsel op te lossen in dit levende spel

 

Je hebt je eigen contacten, maar Zevenhuizen en omgeving kent nog zoveel meer bewoners. Een avond om nieuwe mensen te ontdekken, hier binnen ons dorp. Diepgang en gesprekken, met als gezamenlijk doel om een raadsel op te lossen.
 

Tijdens een hapje en een drankje word je uitgedaagd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Leer de ander doelgericht kennen, om op zoek te gaan naar jullie verborgen overeenkomst. Vind degene die verbonden is met jou.

Een ontspannen avondje in het teken van nieuwe contacten leggen, met mensen die je voorheen nog niet kende. Lukt het jou om de juiste persoon te vinden, tijdens verschillende rondes en met een beperkt aantal vragen? Ga je op zoek naar een ander of blijf je bij elkaar terugkomen? Ben je heel dichtbij of sla je de plank helemaal mis? Vragen die je zullen bezighouden tijdens dit spel. De avond is omgeven door mysterie en vermaak.

Beleef dit spel met echte mensen, waarbij je jouw dorpsgenoten gauw beter leert kennen. Begin met een gratis kopje koffie en geniet van dit avondje uit.

 

Toegang: Gratis aanmelden

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar

BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.