BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Voetjes van de vloer in Theater Swanla

 

 

De band Rondje Doe Maar nam het publiek mee terug in de tijd van de jaren tachtig waarin de hits als De Bom, Nachtzuster, Is Dit Alles en Belle Hélène grote hits waren. In de goed gevulde theaterzaal gingen door velen de voetjes van de vloer en werd er luidkeels meegezongen. De zangers van de band, Bart Wientjens en Leo Sienot wisten het publiek wel te entertainen door  diverse interacties als bijvoorbeeld de mannen als de vrouwen los van elkaar mee te laten zingen met bekende songteksten. De lichtshow met natuurlijk veel roze en groene kleuren erin maakten het concert compleet. Theater Swanla kan terugkijken op een geslaagde avond waarin een bepaalde leeftijdsgroep aangesproken wordt en kijkt uit naar het concert van de Abba tributeband in februari 2020.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar