BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Joosen en de Jager in Theater Swanla

 

 

Cabaretduo Joosen en de Jager brachten afgelopen zaterdag de voorstelling Zwolle aan Zee op het toneel van theater Swanla. Samen met de vaste muzikanten Thijs van Gurp en Yvo Putter liet het duo het publiek zien hoe de mensheid faalt. Bijvoorbeeld twee strandwachters die het vertikten om een omgeslagen boot vluchtelingen te redden omdat het water te koud was, en deed het duo een stelletje verliefde zeemeeuwen na die verstrikt raakten in het achtergelaten plastic op het strand. Ook namen Joosen en de Jager het publiek mee in de voorstelling door ze mee te laten zingen in een lied dat ging over al het water in ons land.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar