BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

theater met een boodschap in Swanla

 

Toneelgroep Theater voor Iedereen wist afgelopen weekend met de musical 'O-DIE-ZEE'  tot drie keer toe de zaal van theater Swanla goed te vullen. Met een prachtig decor en kostuums waande het publiek zich onder water in de wereld van zeedieren als garnaaltjes, zeeduiveltjes, een hamerhaai, en zelfs een zeekomkommer maar ook zeegoden als Odysseus en Pseidon stonden op het toneel. Shantykoor Het Kraaiennest bracht om in de sfeer te komen enkele zeeliederen in de Foyer en het kleurige decor begon al in de entree met, door vele vrijwilligers gemaakte, decorstukken. Zelfs de muziekband was op een creatieve manier in het decor verweven. Het verhaal dat werd gespeeld had een actuele verwijzing naar al het plastic in de zeeën en de de crisis rond Griekenland maar werd afgewisseld met komische acts als die van een zeekomkommer met iets te veel zelfmedelijden. Door gebruik te maken van herkenbare melodieën werd er ook door het publiek meegezongen en werd de musical vrolijk zingend afgesloten met een lied voor de 500e verjaardag van Pseidon.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar