BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Vincent Bijlo presenteer songfestival

 

 

Met een opkomst alsof het songfestival gepresenteerd werd opende Vincent Bijlo en zijn Mariska de theatervoorstelling 'Stikstof Zijt Gij'. De rode draad in de voorstelling was de terugblik naar het jaar 1975 waarin Nederland het songfestival won met 'Dinge-dong', nog niemand appte op de fiets en de kleurentelevisie in opkomst was waar overigens de familie Bijlo niet aan meedeed omdat veertig procent van de familie blind is. Bijlo zijn broer is namelijk ook blind. In de voorstelling werden ook hedendaagse discussies meegenomen, zoals het stikstofprobleem. Er werd daarbij een meezinglied voorgedragen om de bomen moed toe te spreken tegen het toenemende asfalt in ons land. Bijlo had zich ook ingelezen in de omgeving waar hij deze show bracht, het publiek verbaasde zich over het feit dat hij wist te vertellen dat de Knibbelweg in Zevenhuizen geen aansluitingswieg krijgt naar het Koningskwartier.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar