BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Afgestofte grappen goed ontvangen in Swanla

 

Afgelopen vrijdag, 27 september, lieten Arie en Silvester zien dat ze nog net zo grappig zijn als 12 jaar geleden voordat de mannen besloten hun eigen weg kiezen in cabaretland. Met een 'de best of' show lieten Arie en Silvester, de naar eigen zeggen, grappigste sketches zien door middel van een digitaal rat waar aan gedraaid werd. Het jaartal waar het rat op kwam te staan werd uitgelicht met een gekscherend verhaal over waar en hoe de sketches dat jaar gespeeld werden. Er werd ook teruggeblikt naar momenten uit de jeugd van de mannen, zo vertelde Arie dat hij in zijn jeugd genoot van warme chocomelk met kerst en speelde Silvester hierop in met het verhaal dat hij wel chocomelk kreeg maar doordat zijn gezin Joods is hij er alleen van mocht genieten zonder velletje op zijn melk. Na de show kwamen Arie en Silvester in de foyer van het theater napraten over de show met de, door het publiek, goed ontvangen afgestofte grappen.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar