BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Nieuw seizoen nieuwe Partners

Het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten. Een nieuw seizoen en daarmee ook nieuwe partners. Voor de technische ondersteuning in het theater gaan we vanaf dit seizoen de samenwerking aan met Topwatt. Na een intensieve goede samenwerking tijdens de zomerstop om het nodige onderhoud en aanpassing uit te voeren in het theater. Zal Topwatt ons komend seizoen ondersteunen bij de vele voorstellingen en evenementen in onze agenda op technisch gebied.

 

Even voorstellen....

Top in theater... het begrip theater ruim genomen van cabaret tot muziek. Topwatt (opgericht in 1996 door Jeroen Wijtman) verzorgt de techniek voor theatervoorstellingen, van eenmalige voorstelling tot tournee, van versterking tot registratie. Niet alleen voor voorstellingen die daadwerkelijk in een theater gespeeld worden, maar ook daar buiten op andere of bijzondere locaties. En voor verschillende gelegenheden als bedrijfsfeesten, tv opnames, presentaties, concerten enz.

Naast de verzorging van de techniek kan Topwatt de gehele organisatie van uw evenement op zich nemen.

 

Wij danken Movements AV+ voor de goede ondersteuning in de afgelopen 3 jaar.

 

Maar er is meer Theater Swanla gaat ook de samenwerking aan met Tributeworld.

Waardoor we komen seizoen aan het programma een Queen en een ABBA tribute avond kunnen gaan toevoegen aan de agenda. Check de agenda voor meer informatie.

 

Even voorstellen....

Boekingsbureau en evenementenorganisatie. Dé plek voor het boeken van tribute bands en tribute acts.Naast het grote aanbod in exclusieve artiesten en bands hebben we een database met meer dan 1000+ tribute artiesten en bands. Geschikt voor cafe’s, zalen, festivals en theaters maar ook personeelsfeesten, bruiloften en openlucht evenementen.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar