BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Zuidplas MuziekFestival

 

Zaterdag 5 oktober 2019

Aanvang: 10:30 uur (Afsluiting in theater Swanla 16:00 uur)

Toegang: gratis

 

Het jaarlijkse Muziekfestival in de gemeente Zuidplas (in de provincie Zuid-Holland) vindt plaats in en rond de Dorpsstraat van Zevenhuizen en is tevens bekend onder de naam “bekoorlijk 7huizen”.

 

Het thema van het Zuidplas MuziekFestival is “muziek (net)werkt”. Hiermee willen we laten zien dat het werkt om samen met muziek aan de slag te gaan. Was het in de beginjaren van het festival nog best lastig om de verschillende (muzikale) netwerken binnen de gemeente bij elkaar te krijgen, inmiddels ligt er een stevig netwerk waar we met elkaar veel plezier van hebben. Het belangrijkste doel is om de verschillende dorpskernen in Zuidplas met elkaar te verbinden, maar inmiddels begint het muzikale netwerk een regionaal karakter te krijgen.

 

Voor bezoekers is het Zuidplas MuziekFestival een leuk evenement om alleen of in groepsverband te bezoeken. Het is mogelijk alleen even binnen te lopen voor een bepaald optreden of voor de slotuitvoering, maar ook het hele festival bijwonen is inspirerend en de moeite waard. Mogelijkheden genoeg dus voor alle aanwezigen om ons motto Muziek (net)werkt in de praktijk te brengen!

 

Het Zuidplas MuziekFestival begint om 11:00 uur en wordt aan het eind van de middag afgesloten met een gezamenlijke uitvoering van koren en orkesten in Theater Swanla

 

Prijsvraag: raadt het totaal aantal deelnemers en win 2 tickets voor een voorstelling in Theater Swanla!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar