BERICHT ONS

BEZOEK ONS

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH

info@dorpshuis.nl

BEL ONS

0180 - 63 19 89

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Dorpshuis Swanla. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN Marketingprojectbureau

Theater voor Iedereen - 'O-DIE-ZEE'

 

 

Vrijdag 1 november 2019

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Familievoorstelling

Kaarten: € 12,50 reserveren 


Een intrigerende en ook komische musical voor de hele familie.

Het verhaal vertelt het leeglopen van de zee door het toedoen van de mensheid. Het leven onder water heeft zich aangepast aan het leven boven water. 


Zo komen o.a. aan bot de graaigrage Krijtstreepvis met zijn helper Kwa. Een knipoog naar de banken. Dan zijn er de Zeeduivels, de welgestelden die denken dat alles mogelijk is maar niets lukt, hierbij geholpen door de handige en knutselgrage Hamerhaai. 


Zo komen door het stuk heen alle soorten zoetwater- en zeedieren aan bot die een gelijkenis hebben met het leven boven water. 


Deze musical is zeer geschikt voor de hele familie. Met dansjes, liedjes geënt op de hedendaagse muziek en met het toneelspel van kinderen en volwassenen. Een voorstelling die je niet mag missen en gezien moet hebben. 


Een zeer verrassend element in deze musical is de ‘plasticsoep’ deze bedriegende en bedreigende soep wordt in de voorstelling terug gegeven aan de mensheid die het ook heeft veroorzaakt. Gelukkig loopt alles goed af en zullen er zeker flinke lachsalvo’s plaatsvinden.


Met deze musical worden alle generaties op een leuke, gezellige en begrijpende, maar ook indringende wijze gewezen op het feit dat dit zo niet kan. Er zullen veranderingen moeten komen. 


Al met al een voorstelling  die een ieder bewust maakt van wat er speelt op deze aarde met betrekking tot ‘plasticsoep’ en andere aspecten van milieuvervuiling.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Terug naar