Het Sport en Cultureel Centrum van Zevenhuizen

voorkant sporthal - kopie (2) image

Agenda

10-12-2016 - Kerstconcert - Popkoor Ameezing 20:15 uur

(geplaatst op: 18-05-2016)

 

Popkoor  Ameezing is een koor dat bestaat uit 50 enthousiaste zangliefhebbers. Ameezing is opgericht in september 2009 en staat onder leiding van Xandra Willis-Verkroost. Een koor dat dat leuke zanguitstapjes maakt en deelneemt aan leuke muziekevenementen. Kortom Popkoor Ameezing is altijd in beweging!

reserveer hier u kaarten

 

 

 


11-12-2016 - Zondag muziekmiddag 14:30 uur

(geplaatst op: 9:07 PM)
 
PHOTOGRAPHS  AND MEMORIES
A story in songs, ballads and blues
 
Terugkijken in de tijd vanaf 1950/1960 tot heden.
Kaarten € 5,- Reserveer hier uw kaarten
 
vlnr: Ed Nigg, Henk Koster, Ton van t'Hoen en Joop Kluin16-12-2016 - 19:30 uur 17.12.2016 - 19:30 uur - 18.12.2016 - 14:00 uur Turf - Scrooge

(geplaatst op: 13-04-2016)
 
 
A Christmas Carol is in 1843 geschreven door Charles Dickens. Het vertelt het verhaal van Abbey Scrooge. Scrooge is een graanverkoper en financier wiens leven volledig in het teken staat van zoveel mogelijk geld verdienen. Hij heeft een hekel aan kerstmis en staat bekend als norse vrek.

Op kerstavond, wanneer anderen in bijzijn van vrienden en familie kerstmis vieren gaat Scrooge naar bed. Daar verschijnt de geest van zijn overleden zakenpartner Jacob Marley die hem vertelt dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten en hem waarschuwt voor wat er komen zal. Die nacht verschijnen er inderdaad drie geesten. De eerste is de geest van het verleden die Scrooge meeneemtt naar zijn jeugd en jaren als ambitieuze jongeman. Duidelijk wordt hoe Scrooge is geworden zoals hij nu is. Scrooge vindt deze herinneringen pijnlijk en is blij dat de geest verdwijnt.

reserveer hier uw kaarten

 


28-12-2016 - Mat's Magic Illusions - Kerstshow15:30 uur

(geplaatst op: 29-10-2016)

Laat je tijdens de kerstvakantie betoveren door deze spectaculaire en adembenemende familieshow! Mat’s Magic Illusions zal, geassisteerd door zijn Diva’s of Magic, een waanzinnige kerstshow neerzetten. Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Beleef het allemaal tijdens deze magische kerstshow. 

Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Moerkapelle, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Mattijs was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. Vorig jaar tourde hij alweer met zijn tweede theatershow, The Mystery of Magic, langs diverse grote theaters in Nederland.

reserveer hier uw kaarten

 

 

 

 

 


07-01-2017 - Nieuwjaarsconcert - Symfonie Orkest Midden Holland 20:15 uur

(geplaatst op: 12-05-2016)

 

Het Nieuwjaarsconcert van het SOMH begint een ware traditie te worden. De mix van licht klassiek en een leuke act spreekt veel mensen aan. Ook deze keer wordt ons concert weer een ware beleving. Wie houdt er nu niet van een spelletje?

Dit is een concert waarbij de kinderen hun games mee móeten nemen!

Symfonie Orkest Midden Holland winnaar van de cultuurprijs 2016 van de gemeente Zuidplas

Reserveer hier uw kaarten


04-02-2017 - Soundos - Geboren met Ervaring 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo-engagement en zeker geen allochtonenclichés. Geboren Met Ervaring van Soundos is een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van een vrouw die je móét zien! En niet alleen omdat ze steengoed is…

Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad, als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo?Je ziet het in Geboren Met Ervaring van Soundos. Een ijzersterke voorstelling waardoor je lachend, wijzer en met een nieuwe ervaring de zaal uitloopt!

reserveer hier uw kaarten

 

 


10-02-2017 - 19:30 uur - 11-02-2017 - 15:00 en 19:30 uur Steps on Stage - 'Icarus'

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Wil jij ook weten welke avonturen Icarus en zijn vader Daedalus allemaal beleven in het oude Griekenland van koningin Minos? Je maakt kennis met de Griekse goden Athene, Helios en Poseidon. Het veelkoppige monster in het labyrint zorgt voor spannende momenten. Wil je weten of Icarus echt kan vliegen? Kom maar kijken naar het spel, de dansen en de prachtige kostuums en luister mee naar eigen-wijze muziek en zang. 

Reserveer hier uw kaarten

 

 

 


18-02-2017 - Moz-art - Docentenconcert 19:30 uur

(geplaatst op: 12-05-2016)

 

In 2017 vindt het docentenconcert van MOZ-Art opnieuw plaats in theater Swanla te Zevenhuizen.  Na de succesvolle uitvoeringen in 2015 en 2016 begint ook dit concert een traditie te worden.

De docenten van MOZ-Art brengen weer een verrassend en afwisselend muzikaal programma. De avond zal beginnen met optredens van enkele leerlingen van de muziekschool. De docenten laten u kennis maken met verschillende muzieksoorten in meerdere combinaties.


04-03-2017 - Tom Lash - Uit vrije wil 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Hoe objectief zijn mensen? Hoe goed zijn ze in het vormen van een mening zonder dat ze door anderen worden beïnvloed? Kortom: hoe vatbaar is men voor manipulatie? Waarschijnlijk denk je als je dit leest: ‘Ik ben daar niet gevoelig voor’. Maar je zit er naast. Alleen wil je dat niet zien.

Dus wordt het tijd dat iemand je met de neus op de feiten drukt. De waarheid door een trechter bij je naar binnen giet tot je niet anders meer kunt dan het aan jezelf toegeven. Dat gaat deze voorstelling metje doen. En jij gaat er heen. Uit vrije wil.

reserveer hier uw kaarten

 

 

 

 


18-03-2017 - OSS Be-fit - Just Dance 14:00 en 19:00 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Op 18 maart 2017 zal Just Dance, onder leiding van Lisanne van der Wilt,  u weer meenemen naar de betoverende danswereld waar alles kan en plezier voorop staat. Verschillende dansgroepen zullen hun beste dansmoves laten zien op swingende muziek en bijpassende kleding. 


24-03-2017 - The Beatles Revival - The Beatles Story 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles; dezelfde kapsel, dekostuums kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten en apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox). Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte "stage look" is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. En alles is natuurlijk 100% live gespeeld.

reserveer hier u kaarten  Deze voorstelling is een staconcert

 


25-03-2017 - De Kleine Trompetter - Voorjaarsconcert 20:00 uur

(geplaatst op: 11:03 PM)

 

De Kleine Trompetter presenteert een voorjaarsconcert voor jong en oud,  door jong en oud. De hele vereniging laat van zich horen, wij hopen dat u erbij bent!  

 

 

 

 

 
08-04-2017 - Kees van Amstel - De man die ik niet worden wil 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Kees van Amstel is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij ‘chill’ en ‘super relaxed’. Hij ziet van alles de zonnige kant. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen! Ja….dat mocht je willen.  Ga snel kijken, want het is weer dichtbij tot de bom barst in zijn nieuwe hilarische voorstelling ‘De man die ik niet wilde worden’ !

Ken je Kees niet? Deze man vormt zo’n beetje alles om tot humor. Kees, o.a. bekend van Spijkers met Koppen, Dit was het Nieuws en Comedy Central en is één van de stand-uppers van Comedy train in het Amsterdamse Toomler. Ook is hij iedere vrijdag te horen met een veelbeluisterde column op NPO Radio 1 bij de Nieuws BV.

reserveer hier u kaarten

 

 

 

 


27-05-2017 - René van Kooten en Shifting Daylight 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Een intiem theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight.
Bekende en onbekende liedjes, prachtig gearrangeerd en verbonden door persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen die niemand onberoerd zullen laten. Samen met gitarist/producer Bram Bol (oa David Benjamin, Blupaint) en multi- instrumentalist Ingmar Spaaij (oa Youri Lentjes, Jeroen Kant) brengt René van Kooten verrassend bewerkte songs uit bekende musicals (o.a. 'Hair', 'Jesus Christ Superstar'), van bewonderde artiesten (o.a. the Police, Don Henley) en natuurlijk eigen werk.

reserveer hier uw kaarten


10-06-2017 - Afslag 9 - Slagveld 20:00 uur

(geplaatst op: 11:08 PM)

 

Een ‘slagveld’, dat wordt het volgend concert van Afslag 9. Traditiegetrouw zullen zij een groots concert geven waarin alle muzikale talenten in het thema: “slagveld” naar voren komen. Kaarten €5,-.

 

 

 

 
Laatste nieuws

'Wonderbaarlijke' zege Nesselande op Taurus

Zevenhuizen – De volleyballers van VC Nesselande behaalden zaterdag tegen SV Land Taurus een 3-2 overwinning die door trainer/coach Kristian van der Wel als 'wonderbaarlijk' werd...

Wat staat er op de agenda

Zondag muziekmiddag 14:30 uur

  PHOTOGRAPHS  AND MEMORIES A story in songs, ballads and blues   Terugkijken in de tijd vanaf 1950/1960 tot heden. Kaarten € 5,- Reserveer hier uw kaarten   vlnr: Ed Nigg, Henk Koster, Ton...

Deel deze pagina

Nog geen nieuws beschikbaar.

Online Tickets Kopen?

Reserveer hier u kaarten

Meld u Hier aan voor onze Nieuwsbrief

Onder de nieuwe aanmeldingen voor de Nieuwsbrief worden 10 gratis toegangskaarten verloot voor een uitvoering naar keuze in Swanla.