Het Sport en Cultureel Centrum van Zevenhuizen

voorkant sporthal - kopie (2) image

Agenda

31-03-2017 - Charles Groenhuijsen, lezing over Donald Trump, de VS en ....

(geplaatst op: 27-02-2017)

 

Onvoorstelbaar en onvoorspelbaar..

Charles Groenhuijsen houdt geen standaardverhaal. Hij past de inhoud van zijn lezing steeds aan. Vooral politiek? Meer economie? De techniek van het campagnevoeren?
Groenhuijsen modelleert zijn verhaal naar de actualiteit. Oh, en debat met zijn toehoorders vindt hij heerlijk: “Hoe gestoord, gevaarlijk en geniaal is Donald Trump. Enjoy the show!

reserveer hier uw kaarten


01-04-2017 - Muziekvereniging De Kleine Trompetter gaat 'On Adventure' 19:00 uur

(geplaatst op: 23-06-2016)

 

On adventure in Wonderland, in de Efteling en op nog veel meer plaatsen om alle muziekinstrumenten te leren kennen en iedereen enthousiast te maken voor samen muziek spelen.
Tijdens een interactieve voorstelling, waarin goochelacts, muziekworkshops en verhalen centraal staan, zal de hele vereniging van zich laten horen. Ook is er speciaal aandacht voor het opleidingsorkest onder leiding van Henk van Erk dat voor het eerst hun muzikale talenten zal laten horen.


08-04-2017 - Kees van Amstel - De man die ik niet worden wil 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Kees van Amstel is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij ‘chill’ en ‘super relaxed’. Hij ziet van alles de zonnige kant. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen! Ja….dat mocht je willen.  Ga snel kijken, want het is weer dichtbij tot de bom barst in zijn nieuwe hilarische voorstelling ‘De man die ik niet wilde worden’ !

Ken je Kees niet? Deze man vormt zo’n beetje alles om tot humor. Kees, o.a. bekend van Spijkers met Koppen, Dit was het Nieuws en Comedy Central en is één van de stand-uppers van Comedy train in het Amsterdamse Toomler. Ook is hij iedere vrijdag te horen met een veelbeluisterde column op NPO Radio 1 bij de Nieuws BV.

reserveer hier u kaarten

 

 

 

 


09-04-2017 - Zondag muziek Middag Popkoor Ameezing 15:00 uur

(geplaatst op: 22-03-2017)

 

 

Popkoor  Ameezing is een koor dat bestaat uit 53 enthousiaste zangliefhebbers.

Ameezing is opgericht in September 2008 en staat onder leiding van Xandra Willis. Een koor dat begon als “wijkkoor” is uitgegroeid tot een volwassen groep dat mooie concerten geeft. Wij zingen swingende engelse en nederlandse pop, soul en gospelklassiekers maar ook mooie ballads staan op ons repertoire.

reserveer hier u kaarten


19-05-2017 - Theater Swanla presenteert PubQuiz 3 20:00 uur

(geplaatst op: 25-10-2016)

 

Deze Pubquiz is UITVERKOCHT

Een PubQuiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen dat allang niet meer alleen in pubs gespeeld wordt. Tijdens een PubQuiz worden er in teamverband verschillende vragen beantwoord en de algemene kennis getoetst. Stel een team samen dat van alle markten thuis is en ga tijdens een gezellige avond de uitdaging aan met diverse andere teams. Iedere vereniging die Swanla kent kan een team inschrijven, maar ook buiten de verenigingen om zijn deelnemers welkom. De PubQuiz wordt natuurlijk gespeeld in onze eigen pub en gehost door Geert van der Burg.


27-05-2017 - René van Kooten en Shifting Daylight 20:15 uur

(geplaatst op: 14-04-2016)

 

Een intiem theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight.
Bekende en onbekende liedjes, prachtig gearrangeerd en verbonden door persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen die niemand onberoerd zullen laten. Samen met gitarist/producer Bram Bol (oa David Benjamin, Blupaint) en multi- instrumentalist Ingmar Spaaij (oa Youri Lentjes, Jeroen Kant) brengt René van Kooten verrassend bewerkte songs uit bekende musicals (o.a. 'Hair', 'Jesus Christ Superstar'), van bewonderde artiesten (o.a. the Police, Don Henley) en natuurlijk eigen werk.

reserveer hier uw kaarten


10-06-2017 - Afslag 9 - Slagveld 20:00 uur

(geplaatst op: 11:08 PM)

 

Een ‘slagveld’, dat wordt het volgend concert van Afslag 9. Traditiegetrouw zullen zij een groots concert geven waarin alle muzikale talenten in het thema: “slagveld” naar voren komen. Kaarten €5,-.

 

 

 

 
Laatste nieuws

Just Dance in uitverkocht Theater Swanla

Zevenhuizen – In theater Swanla werd zaterdag 18 maart de dansvoorstelling van Oss BeFit Just Dance onder leiding van Lisanne van der Wilt gepresenteerd.  

Wat staat er op de agenda

Theater Swanla presenteert PubQuiz 3 20:00 uur

 

Deze Pubquiz is UITVERKOCHT

Een PubQuiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen dat allang niet meer alleen in pubs gespeeld wordt. Tijdens een PubQuiz worden er in teamverband verschillende...

Deel deze pagina

Nog geen nieuws beschikbaar.

Online Tickets Kopen?

Reserveer hier u kaarten

Meld u Hier aan voor onze Nieuwsbrief

Onder de nieuwe aanmeldingen voor de Nieuwsbrief worden 10 gratis toegangskaarten verloot voor een uitvoering naar keuze in Swanla.