Sport en Cultureel Centrum Swanla
Burg. Klinkhamerweg 86
2761 BJ Zevenhuizen ZH


 

Swanla INFO

Actueel

Hét dorpshuis in het Hart van Holland
Sport en cultureel centrum "Dorpshuis Swanla" is in de eerste plaats een verenigingsgebouw dat tot doel heeft zoveel mogelijk het verenigingsleven in Zevenhuizen een onderdak te verschaffen voor hun activiteiten. Echter het bedrijfsleven heeft Dorpshuis Swanla ook ontdekt als accommodatie met een uitstekende catering waar het goed toeven is voor bedrijfspresentaties, congressen, personeels-, en themafeesten, recepties, zowel zakelijk als privé, symposia, examens, seminars, workshops, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, sportactiviteiten en nog veel meer. Zevenhuizen ligt centraal in de Randstad en Swanla staat 1 km van de A12 en 3 km van de A20 aan de doorgaande weg door Zevenhuizen en heeft ruim 100 eigen gratis parkeerplaatsen. Het dorpshuis is al 30 jaar een begrip in de regio.

Faciliteiten
De accommodatie omvat een grote sporthal (1200m2), een sportzaal (400m2) met zwevende vloer, twee vergaderzalen voor resp. 80 en 30 personen en een drietal ruimten voor 8 - 15 personen, een party-pub en een theaterzaal met foyer.

De theaterzaal
Een combinatie van gezelligheid en functionaliteit, dat is wat Theater Swanla te bieden heeft. Het centrum beschikt over een multifunctionele theaterzaal met een tribune capaciteit van 220 zitplaatsen en een vlakke speelvloer. De zaal is voorzien van de modernste audio-visuele hulpmiddelen en lichttechniek. De ruimte kan echter ook worden gebruikt voor uw andere activiteiten

Horeca faciliteiten
In het centrum treft u een representatieve modern ingerichte foyer met een grote bar en een gezellige pub. In de grote zaal completeert een stijlvolle serre met bar het geheel van horeca faciliteiten. Het horeca-team van Dorpshuis Swanla bestaat uit vriendelijke en bekwame mensen. General Manager van Dorpshuis Swanla is Gert Westerik. Oh ja, Gert is ook nog leermeester voor de studierichting UHO van de Middelbare Hotelschool Haaglanden in Den Haag. Dorpshuis Swanla is dus een leerbedrijf voor UHO.

De keuken van Swanla
Na enkele aanpassingen is onze keukencapaciteit verdubbeld. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is, Swanla verzekert haar gasten een onvergetelijke dag. Veelzijdigheid, Ontvangst en Service staan niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel. Vraag naar de vele mogelijkheden. Voor informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen op: 0180-631989.

Zaalverhuur
Hier kunt u nadere informatie vinden over het huren van ruimten: zaalverhuur

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
Dorpshuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 86
2761 BJ ZEVENHUIZEN ZH
telefoon: (0180) 63 38 26
email:
Algemeen:
info@dorpshuis.nll
Beheerder: beheer@dorpshuis.nl
Theater: theater@dorpshuis.nl

Beheerder Gert Westerik is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 24.00 uur onder nummer (0180) 63 38 26
dit nummer wordt automatisch doorgeschakeld.


Kijk hier voor nog meer Handige Links

Pagina bijgewerkt op: 12-01-2012